© dddd
19K104 KLIMMEN VOOR KIDS GEBOREN IN 2004 TOT 2006

MAART

4tot8
GENT • Hang je graag de aap uit in een boom? Heb je niet te veel last van hoogtevrees? Tijdens dit klimkamp kun je je een hele week lang uitleven op de klimmuren van de nieuwe klimzaal Biover Sport. We starten in de boulderzaal, waar je onbeveiligd kunt klimmen op muren tot 4,5 meter hoog. Als je valt, plof je veilig neer op een dikke zachte mat. We leren je ook klimmen in de lengteklimzaal. Daar staan klimmuren tot wel 16,5 meter hoog! Je leert de juiste knopen en hoe je iemand beveiligt met een touw en zekertoestel. Spanning gegarandeerd!

Kijk op de website welke prijs voor jou van toepassing is. Inschrijven kan als inwoner van Gent op zaterdag 12 januari 2019 vanaf 9 uur en voor niet inwoner van Gent op maandag 14 januari 2019 om 9 uur.

Meer info vind je via Sportdienst Gent
sportdienst@stad.gent
09 266 80 00
https://stad.gent/sport2/sportkampen
Huis van de Sport | Zuiderlaan 13 | 9000 Gent
Volg ons op www.facebook.com/GentSport

Op de hoogte blijven van het sportaanbod en Gentse sportnieuwtjes? Teken in op onze digitale nieuwsbrief via www.stad.gent/sport. Onze cursussen en kampen staan open voor sporters met een beperking. Heb je een beperking en sport je graag mee? Neem contact op met de Sportdienst, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Klimzaal Biover
Campinglaan 2
9000 Gent
breng me hierheen