KINDERKAMPEN IN HET LAND VAN NY
HOTTON • In het Land van Ny kan je terecht voor: Ridderkamp, Dolers en Boswachterskamp, De Fantastische en Geheimzinnige Nymi's, Boerderijkamp, Robin Hood kamp, Avonturenkamp, Avontuurlijke trektocht te paard, Ponykamp, Het stoere Kamp voor oudere Nyerianen, Filmkamp, Knuffel Knutselkamp, Keukenprinsen en -Prinsessen, Het Zingende en Creative Theater van het Land van Ny, Immersiekampen

Het Land van Ny is een klein, onafhankelijk staatje in de Ardennen. Hier is de tijd blijven stilstaan. Langs de grote toegangspoort onder de statige toren betreed je de binnenkoer van de kasteelhoeve “Château Ferme de Ny”. Je waant je terug in de Middeleeuwen, tijd van de ridders, jonkvrouwen, narren en tal van anderen.

Tussen de kippen en konijnen, varkens en schapen, koeien en paarden die verblijven in de bijgebouwen voelt iedereen zich hier boer of boerin in hart en nieren. De 125 ha weilanden en akkers rondom de kasteelhoeve worden biologisch bewerkt. In de uitgestrekte bossen vinden niet alleen heksen en tovenaars hun toevlucht, maar ook vogelvrijverklaarden en draken! Gelukkig houden de boswachters een oogje in het zeil. Het Land van Ny staat onder het beheer van Joss en Bieke Van Reeth en hun 5 kinderen.

Welkom in Het Land van Ny!