© ©vzw Avontuurlijk Natuurlijk!
VAKANTIESTAGE 10-14 JAAR

JULI

1tot5
SINT-GENESIUS-RODE • Tijdens dit avonturenkamp ravotten we de hele week buiten. We klimmen in bomen tot wel 18 meter hoog, bouwen kampen, doen aan boogschieten, leren onste oriënteren met behulp van kaart en kompas, werken aan de groepsdynamiek en leren onze grenzen te verleggen. Voor tieners van 10 tot 14 jaar.

Tijdens dit avonturenkamp ravotten we de hele week buiten. We klimmen (met beveiliging) in bomen tot wel 18 meter hoog, bouwen kampen, doen aan boogschieten, leren ons te oriënteren met behulp van kaart en kompas, werken aan de groepsdynamiek en leren onze grenzen te verleggen. Voor dit kamp hoef je geen sportbeest te zijn, maar je moet wel graag actief buiten bezig zijn. Voor tieners van 10 tot 14 jaar.

De stage vindt plaats van maandag 1 juli t.e.m. vrijdag 5 juli 2019, telkens van 9 uur tot 16 uur. Er is opvang voorzien van 8.30 tot 9 uur en van 16 tot 16.30 uur.

De deelnemers brengen hun eigen lunchpakket en drank mee. De organisatie zorgt dagelijks voor een tienuurtje en vieruurtje (het inschrijvingsgeld omvat ook een verzekering).

Prijs: 130 euro (125 euro voor een tweede kind uit hetzelfde gezin)Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt!

Een activiteit i.s.m. vzw Avontuurlijk, natuurlijk!

Bron: UiTinVlaanderen.be

GC de Boesdaalhoeve
Toekomstlaan 32 B
1640 Sint-Genesius-Rode
breng me hierheen