© Activak
ACTIVAK JEUGDVAKANTIES – PAARDENMIX

JULI

21tot26
PEER • Op één kamp proeven van verschillende onderdelen uit de paardensport? Dat kan op dit 'paardenmix' kamp. Een beetje dressuur, wat springen, wat gewoon rijden, een heuse buitenwandeling of mennen... je zal het deze week allemaal mogen beleven!

Uitgekeken op gewoon wat paardrijden? Dan is Panhof in Peer deze week the place to be!Ervaren paardrij-instructeurs bieden je deze week een heuse mix van paardrij-activiteiten aan. Wil je wel eens een dressuurles of wil je aan jumping doen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Ons programma wordt verder ook gevuld met een dagtocht te paard, een menles en een les natural horsemanship. Daarbuiten gaan we de paarden verzorgen en vertroetelen.

Voel jij het al kriebelen? Schrijf je dan als de bliksem in! Onze animatoren staan al klaar om jullie een topweek te laten beleven op dit kamp.

Opgelet!Het is zeer belangrijk dat je stap, draf en galop goed beheerst om deel te kunnen nemen aan dit paardenmixkamp. En uiteraard kan je ook zelf je paard op- en afzadelen. Op zondag doen we een testles, en op basis hiervan zal bepaald worden of je kan blijven voor het kamp.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Manege Panhof
Panhovenstraat 5
3990 Peer
breng me hierheen